Terugblik Dutchweekend Italia 2014

De sfeer, de vibe, de energie, alles was geweldig. Dit was de eerste reactie van twin DJ’s Brothers in the Booth die net hun eerste editie Dutchweekend achter de rug hebben.

Het wintersport seizoen zit erop met een prachtige afsluiting in Italie; Dutchweekend Italia 2014. Dit jaar was de tweede editie en vanuit Summit Travel zeggende was het wederom een geslaagde editie, het toetje op de winter.

Geschiedenis Dutchweekend
Sauze d’Oulx ligt in het skigebied Via Lattea in Italie. Een mooi uitgestrekt skigebied, niet commercieel, een knus dorp waar gastvrije en relaxte mensen wonen. Jaarlijks brengen veel wintersporters een bezoek aan dit skigebied. Summit Travel had al vanaf 2006 de wens om een wintersport te combineren met een exclusief feest, een stijlvol feest.

Tweede editie
Een maand geleden is de tweede editie van Dutchweekend geweest. Drie feestjes per dag op de piste, onderaan de piste en ’s nachts in de clubs in het dorp. Alles werd verzorgd door Nederlandse DJ’s, dit jaar versterkt met een heuse MC! Maar wat maakt Dutchweekend Italia uniek?
event van en voor gelijkgestemden
gemoedelijke ons kent ons atmosfeer
niet moet, alles mag fanatiek skiën en/of feesten
open sfeer, iedereen staat open voor interactie
gezellig druk, maar niet massaal

Local aan het woord
Ook de Italianen vinden dit een geweldig event, zo zegt Simonetta (Village Caf& Monte Triplex): ‘they drink, chay and dance for hours, always smiling and extremely polite and respectful. You really are great people!’

Bekijk hier de gehele terugblik op Dutchweekend Italia 2014.

goedkope wintervakantie